coaching aanpak

Hoe gaan we het aanpakken? LifeCoaching begint met openstaan voor de ander. Dat geldt voor ons beiden. Ik benader je op een warme manier in een sfeervolle omgeving. De plek waar gecoached wordt is met zorg ingericht, met inspirerende kleuren en veel licht. Door je de ruimte te geven en elkaar met open vizier tegemoet te treden kunnen weerstanden worden overwonnen en openingen worden gevonden.

Ik stem mij op jou af en we gaan samen ontdekken en hoe je in het leven staat en wat voor doelen je in de toekomst wilt bereiken. Op een integere manier gaan we kijken of dat haalbaar is en hoe je dat het beste kan bereiken. Dit gaat soms luchtig en speels, soms serieus, afhankelijk van wat het moment vraagt, maar altijd met de nodige diepgang.

privacyverklaring

Alles wat besproken wordt in onze sessies wordt door mij vertrouwelijk behandeld. Informatie wordt niet aan derden verstrekt. Ik houd elektronische dossiers bij van mijn klanten; deze zijn beveiligd (encrypted) opgeslagen, zodat een onbevoegd persoon ze niet kan bekijken. Verder wordt er wekelijks een online back-up gemaakt in een beveiligde omgeving om gegevensverlies in geval van brand of inbraak te voorkomen. Aantekeningen die ik tijdens de sessie op papier maak worden na verwerking in het dossier vernietigd.