contact

Je kunt me mailen voor een afspraak of voor vrijblijvende informatie. Ik mail gewoonlijk binnen 48 uur terug. Bellen mag natuurlijk ook. Mocht ik in gesprek (of afwezig) zijn dan is er een antwoordapparaat waarop je je gegevens kunt achterlaten.

Sessie tijden

In verband met werkzaamheden elders ben ik op werkdagen overdag alleen beschikbaar op maandag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Sessies zijn ook 's avonds (vanaf 19:00 uur) en in het weekeinde mogelijk, zonder meerkosten.

Afspraak afzeggen

Vanzelfsprekend kan het voorkomen dat je verhinderd bent voor een afspraak. Als dit minimaal 24 uur van tevoren wordt doorgegeven zijn hier geen kosten aan verbonden. Zie ook de tarieven pagina.

Adres

lifecoach franklin
Jan de Jonghkade 14
1063 MH Amsterdam

T : 020-6838956
E : Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken


Grotere kaart weergeven

Met de auto

Indien een navigatiesysteem wordt gebruikt: geef de Willem Kraanstraat op i.p.v. de Jan de Jonghkade. De praktijk heeft geleerd dat dit de minste problemen oplevert. Betaald parkeren is mogelijk op straat of in de parkeergarage, waarvan de ingang zich bevindt in de Willem Kraanstraat. De parkeergarage kost € 1,50 voor de eerste drie uur parkeren. Betalen kan bij de automaten op de eerste etage van de parkeergarage of op de begane grond bij de ingang van de Albert Heijn.
Na parkeren in de garage: neem de lift of trap in de garage naar de begane grond, ga dan linksaf en loop het winkelcentrum uit. Ga weer linksaf (dit is de Jan de Jonghkade) en loop door tot de hoofdingang van het appartementencomplex, hier bevindt zich het bellenbord.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Sloterdijk: bussen 64 en 69 stoppen op loopafstand (halte Plein 40-45). Verder ben ik bereikbaar vanuit Amsterdam centrum met tram 14, tram 7, bus 21 en bus 80 (halte Slotermeerlaan / Plein 40-45). Steek Plein 40-45 over richting het water; hier is het appartementencomplex (herkenbaar aan de blauwe balkons). Loop door tot de hoofdingang van het appartementencomplex waar het bellenbord zich bevindt.