inzichten & herkenning

Hieronder kan je mijn overpeinzingen lezen. Ter herkenning, inspiratie, etc.... Reageren kan op Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken. Graag de titel vermelden van het inzicht waarop je reageert. De teksten mogen niet zonder toestemming van lifecoach franklin worden gekopieerd.


Januari 2019Een nieuw begin (01-01-2019)

Zoals je kunt lezen op mijn Home pagina ben ik voorlopig gestopt met coaching. Aanleiding hiervoor is het verder uitwerken van verschillende thema's die in gesprekken telkens weer terugkwamen, zowel binnen mijn coaching als daarbuiten.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren een serie zeer diepgaande en inspirerende gesprekken gevoerd met bijzondere mensen die bereid waren om hun inzichten en gedachten met mij te delen, ook al ging het hierbij soms om zeer persoonlijke onderwerpen.

Één en ander resulteerde in een serie onderwerpen met nieuwe inzichten, vastgelegd in allerlei documenten. Hier ligt een prikkelende uitdaging voor mij om onderwerpen te groeperen en verder uit te werken. Hierbij houd ik mijn eigen tempo aan en probeer ik vaker in een staat van flow te werken.

Dus: heb geduld, er komt uiteindelijk iets moois aan waarmee ik hoop ook jou te kunnen inspireren!

Ik wens je een warm en inzichtvol 2019 toe!

Hartelijke groet,
FranklinToon alle inzichten uit het archief