tarieven

Coaching is een waardevolle investering in jezelf. Welke vraagstukken/ problemen keren telkens weer terug in je leven? Hoeveel tijd, energie en zelfs geld gaat daarbij verloren? Wat is "lekker in je vel zitten" je waard?

Onderstaande bedragen zijn voor particulieren. Doorgaans kunnen werkgevers coachingstrajecten opvoeren als bedrijfskosten. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in lifecoaching voor hun werknemers kunnen mij mailen voor een offerte op maat op Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Prijzen voor tweegesprekken bij bedrijven starten bij € 150,- per sessie excl. btw.

 • intakegesprek
  • Het intakegesprek is vrijblijvend, duurt ongeveer 45 - 60 minuten en kost € 40,- incl. btw, contant te betalen. Als je besluit om met mij verder te gaan dan wordt dit bedrag met de kosten van de eerste sessie verrekend.
 • lifecoaching tweegesprek/wandelend gesprek
  • Een coachingstraject bestaat doorgaans uit 4 tot 8 gesprekken.
  • Een coachingsessie duurt maximaal 90 minuten.
  • Een sessie kost € 120,- incl. btw.
 • lifecoaching in 1 dag
  • Een 1-dag sessie kost € 400,- incl. btw.

KvK : 34346978
BTW: NL195494520B01
AGB code: 90-040036

Lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). lifecoach franklin onderschrijft de ethische gedragscode en het klachtenreglement van de NOBCO. De algemene voorwaarden zijn hier te lezen. (Deze documenten zijn als pdf te downloaden; om de pdf te kunnen lezen is een pdf reader nodig.)

De persoonlijke gesprekken worden bij voorkeur contant afgerekend. In overleg kan de betaling binnen 14 dagen worden overgemaakt op rekeningnummer 39.02.67.767 (Triodos bank, IBAN NL45TRIO0390267767) t.n.v. F. Heilbron. Er wordt een factuur verstrekt die eventueel gedeclareerd kan worden bij werkgever of zorgverzekeraar.

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij niet of te laat afzeggen worden de kosten van de sessie doorberekend. Afspraken in de avond en in het weekeinde zijn -in gezamenlijk overleg- zonder extra kosten beperkt mogelijk.